LETS TALK… Telia YOUNITE med Bookis

Stakk innom Folk Oslo for en kjapp prat med Lasse Brurok fra Bookis. Bookis er en ung og fremoverlent startup som vi har hjulpet på veien gjennom vår frivillighetsbevegelse Telia YOUNITE. De har ambisjoner om å gjøre norske bokhyller tilgjengelige for alle gjennom å utnytte det nyeste innen teknologi. Du kan bare legge boka di på dørmatta, så fikser de resten, i samarbeid med Schibsted.

Bookis sammen med Jørgen Fodstad og Bredo Molthe fra Telia Norge

Fikk lov å røpe at de har fått tidenes feteste kontrakt i havn, men med hvem får du ikke vite riktig enda. Vi er utrolig takknemlige for å få bidra til å digitalisere samfunnet sammen med gjengen i Bookis. Nå venter vi i spenning til de kan dele hvem som er så heldige å ha signert tidenes kontrakt med dem!

#TeliaYOUNITE #sdg17 #partnershipsforthegoals

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s