En podcast om kjærlighet til roboter og folk

Jeg har tatt en prat med Isabelle Kristine Ringnes og Astrid Dyson i Podcasten 20:30.En prat om kjærlighet til roboter og folk, lifehacks, det å holde seg oppdatert og relevant for fremtiden, personlig merkevarebygging, minglepingler og sånn.

Et av spørsmålene er hvor fascinasjonen for roboter og teknologi kommer fra. Når jeg tenker helt tilbake til barndommen startet det hele med fascinasjon for små tekniske biler som kunne gjøre litt mer enn de andre vanlige bilene.

Vi hadde ikke så god råd når vi vokste opp, så når datamaskinen kom ble det å bygge og mekke på egen PC for å få mest for minst en greie. Med datamaskinen og Internett ble det meste tilgjengelig for alle og i dag har jeg flere robotvenner.

Disse to prinsippene ved teknologi er noe av det som gjør det så fantastisk. Teknologi kan få ting til å gjøre så mye mer enn deres manuelle brødre og søstre og teknologi er løsning på mange av verdens store utfordringer, i kombinasjon med oss mennesker. For den komboen er det ingen som slår.

Uten teknologi vil vi blant annet ikke kunne klare å nå FNs bærekraftsmål. Det er helt sikkert.

God podd, håper du liker det du hører!

Hele episoden finner du her: https://itunes.apple.com/no/podcast/20-30/id1173357547?l=nb&mt=2

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s