Tøyen Startup Village, Lær Kidsa Koding og Telia YOUnite inviterer til kodekveld!

Vi i Telia lanserer i mars vårt største frivillighetsprosjekt noensinne. Der alle vi 20 000 medarbeidere i Telia får muligheten til å benytte 8 timer av vår egen arbeidstid til å drive veldedig arbeid hvert år. Dette gjør vi for å bygge verdenssamfunnet og bringe verden tettere sammen gjennom teknologi og digitalisering. Vår tre hovedmålgrupper vil være barn, eldre og gründere. Gjennom dette prosjektet ønsker vi å engasjere alle våre medarbeidere til å gjøre en forskjell for samfunnet vi lever i og sammen skal vi redde verden litt.
Vi er derfor utrolig stolte over å sammen med Tøyen Startup Village og Lær Kidsa Koding, kunne invitere til vår aller første arrangement og på denne måten kickstarte vårt program for frivillig arbeid YOUnite. Vi har i den anledning glede av å ønske inntil 100 barn mellom 6 og 12 år og foreldre og besteforeldre velkommen til en kodedag på Tøyen Startup Village søndag 26. februar kl. 16:00 – 18:00.

Telias egen administrerende direktør Abraham Foss kommer og vil dele sine egne refleksjoner rundt viktigheten av kunnskap om teknologi for å bygge et samfunn for fremtiden og delta i kodedagen sammen andre teknologientusiaster fra Tøyen Startup Village, Lær Kidsa Koding og Telia.

Ta med din egen PC og godt humør. Har du ikke mulighet til å ta med egen PC, så ta kontakt så ser vi hva vi kan få til. Vi serverer noe å bite i og noe godt å drikke.

MELD DEG PÅ HER

Vi ønsker velkommen til kodekveld!

En varm teknologisk hilsen fra

Beathe Due (Daglig leder Tøyen Startup Village), Simen Sommerfeldt (Lær Kidsa Koding) og Christoffer Hovde (Prosjektleder YOUnite Telia Norge)

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s