Hvert lille steg er et steg på veien til suksess


Etter nesten ett år på Balderklinikken, takker jeg nå for meg for å søke nye utfordringer utenfor klinikken.

For noen dager siden leverte jeg min oppsigelse som daglig leder for Balderklinikken AS. Som en god venninne en gang sa til meg: “Enten forlater du skuta i løpet av det første året fordi du innser at det ikke er helt match, eller så blir du der i minimum tre år”. Egentlig veldig klokt sagt, og det er nå jeg tar mitt ansvar som leder for nettopp dette.

Etter flere hyggelige samtaler med styret, er vi enige om at det blir et for stort gap mellom mine ambisjoner for klinikken og ambisjonene til den eksisterende personalbesetningen og det situasjonen tillater. Det er selvfølgelig litt vemodig å forlate det som jeg selv på mange måter anså som drømmejobben, selv om vi nå skilles som gode venner.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for denne tiden jeg har fått muligheten til å være en del av Balderklinikken. Det har vært en veldig lærerik periode hvor jeg har fått jobbe sammen med svært kompetente og dyktige mennesker, og jeg er takknemlig og stolt over det vi sammen har klart å skape av resultater. Det har vært et fantastisk år på mange måter. Av resultater vi sammen har skapt er det verdt å løfte frem:

  • Gjennomført en rekke tiltak som gir betydelige årlige økonomiske besparelser.
  • Vesentlig forbedret internkommunikasjon tuftet på gjennomsiktighet.
  • Forbedret selskapets synlighet og profilering utad inkludert vesentlig økt aktivitet og synlighet på sosiale medier, samt utvikling av nye nettsider og nyhetsbrev.
  • Gjennomført betydelige forbedringer innen IT-løsninger.
  • Rekruttert nye behandlere og optimalisert eksisterende praksiser.
  • Startet opp konseptet “Åpen klinikk” for å skape en tettere dialog med våre pasienter og blant annet gjennomført fire vellykkede kunde-event, inkludert et rekord-event med hele 460 deltakere.

Takk til hver og en av dere, vi har jammen fått til mye sammen i løpet av denne tiden og  jeg føler meg heldig som har fått være med å sette noen spor i Balderklinikkens historie. Ønsker dere alle lykke til videre og takker så mye for det gode samarbeidet. Jeg kommer til å følge og heie på dere alle og Balder også fremover.

Nå ser jeg frem i mot å ta litt sommerferie, samt begynne å kartlegge terrenget for fremtidige muligheter. I mellomtiden vil jeg ta på meg flere oppdrag som foredragsholder og rådgiver gjennom eget selskap.

Med det ønsker jeg alle en god sommer!

2 thoughts on “Hvert lille steg er et steg på veien til suksess

  1. Det var både modent og modig av deg, Christoffer! Du tar en leders ansvar, og samtidig er tro mot deg selv. Det må du være stolt over 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s