Tid for en ny lederreise

IMG_5172

Rett før påske hadde jeg min siste arbeidsdag på IKEA, og etter 13 år har jeg valgt å dra ut på en ny lederreise. Hvor går så ferden videre?

Tid for å følge drømmen

Hva skal han nå gjøre tenker du kanskje? De av dere som kjenner meg, vet at jeg lenge har fundert på “hva jeg skal bli når jeg blir stor”. Med snarlig ferdigstilt mastergrad, er det både med litt vemod og spenning at jeg nå velger å søke helt nye ufordringer. En ting er sikkert, nå skal jeg selv velge tydelig retning og ta bevisste valg på min vei videre. Nå har jeg muligheten til å takke ja til spennende prosjekter, som jeg har måttet takke nei til tidligere. Registrering som selvstendig næringsdrivende og nytt visitkort hører selvfølgelig med i denne perioden. Denne uken har jeg delt ut mine aller første.

En fantastisk tid på IKEA

Det har vært en fantastisk fin og lærerik tid på IKEA. Jeg har gått en grundig skole, og har vært så heldig å få mye ansvar i ung alder. I 2009 fikk jeg min første lederjobb, og frem til i dag har jeg ledet ulike team på mellom 15-95 medarbeidere. Det har vært en reise jeg aldri ville vært foruten. Jeg kommer virkelig til å savne alle mine gode kolleger, medarbeidere og det høye tempoet i hverdagen. Fast kunde på IKEA vil jeg alltid være.

Masteroppgaven skal ferdigstilles

For de av dere som har fulgt med på bloggen og arbeidet rundt min masteroppgave, så vet dere at det ikke er lenge igjen til selve oppgaven skal leveres. Det begynner å nærmes seg slutten, og jeg ser nå lyset i enden av tunellen. Hele oppgaven skal leveres 30. april. De siste ukene som er igjen før levering, vil oppgaven få alt fokus. Jeg ønsker å levere fra meg et resultat som jeg kan være stolt av. Det skylder jeg alle de rause topplederne som har bidratt til oppgaven, og alle andre som har bidratt på ulike måter gjennom denne tiden. Det har vært tre givende år med studier ved siden av full jobb, som nå nærmer seg slutten. Dette setter startskuddet for et nytt veivalg i min karriere. Litt vemodig er det også at masterløpet snart er slutt, men det skal nok ikke mangle på noe å fylle tiden med.

Reisen videre

Den første reisen jeg skal på nå, er “den ultimate businessopplevelse” sammen med 14 andre gründere og online businessfolk til Malaga. Der skal vi tilbringe 7 dager sammen i 1 luksusvilla med 100% business.  Min reise stopper ikke der, og jeg gleder meg til å kunne fortelle om veien videre når den tid kommer. I mellomtiden må du gjerne ta kontakt for en uformell kaffeprat om både spennende prosjekter og/eller om du mener at du har en spennende lederjobb i tankene. Ser frem til å høre fra deg!

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 10.35.52

4 thoughts on “Tid for en ny lederreise

  1. Lykke til! Det blir spennende å se hva du lander på 🙂 Oppholdet i Malaga høres utrolig bra ut – regner med at du blogger om det?

    1. Takk for det Bente, ja dette blir en spennende reise. Som en klok mann sa til meg en gang, det er viktig å også nyte reisen, så det skal jeg forsøke å gjøre nå. Masteroppgaven blir nok prioritet på reisen, men om det blir tid til å skrive noe mer utover den, så kan det hende det kommer et lite innlegg om reisen 😉

      Ønsker deg en fortsatt god søndag Bente!

      //Christoffer

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s