En 9 måneder lang reise

3024169-poster-travel-trends-for-2014-post-image

For litt over 9 måneder siden, nøyaktig 11 mars 2014, publiserte jeg mitt første blogginnlegg. Hvordan har så denne reisen utspilt seg?

En mangfoldig reise

Mye har skjedd siden jeg som første blogginnlegg publiserte #Godtnokfordesvina – min leseropplevelse. Jeg har lært mye om så mangt på denne reisen. Ikke minst har jeg lært at det finnes utrolig mange dyktige mennesker der ute, som gladelig deler av sin kunnskap og med glede hjelper andre til å lykkes med sitt. Ved å løfte andre, løfter man også seg selv. Ordtaket delt glede er dobbelt glede, får virkelig mening i denne sammenhengen. Uten så mange rause mennesker som har vært en del av denne reisen, så hadde nok ikke min bloggreise vært den samme. Det er jeg ydmyk og takknemlig for.

Tid for refleksjon

Romjulen er gir tid og rom for refleksjon, og det er noe fint over det å se seg tilbake og se hva året som gikk har inneholdt. Som livet ellers innholder året både med og motgang, men det er totalen av dette som gjør livet rikt. Det er godt å kunne huske på til tøffe tider. Det vil vi alle oppleve flere ganger i livet. Selv hadde jeg ikke trodd at jeg skulle få muligheten til å bidra på så mange arenaer jeg har fått muligheten til å gjøre i løpet av denne relativt korte tiden, jeg vil takke alle dere som har gitt meg mulighet til dette. Om du er interessert kan du her lese om andre steder jeg har fått mulighet til å bidra i 2014. Jeg er takknemlig og ydmyk for det året som har gått. Hvilke innlegg var det så dere lesere satt mest pris på?

Mest leste innlegg

Året som har gått har gitt 47 blogginnlegg, 33500 sidevisninger og lesere fra 87 ulike land. Her får dere en oppsummering av de 9 mest leste blogginnleggene i løpet av bloggens første 9 måneder:

1: En headhunter ga meg et råd som satte spor!

2: Gratulerer du er blant de fremste ledertalentene i Norge i 2014.

3: Hjemme hos Christoffer

4: Om Christoffer

5: Hvorfor skal du som LederGeek være aktiv i Sosiale Medier?

6: #godtnokfordesvina – Min leseropplevelse

7: Du har dessverre ikke Psyken til å være leder alene!

8: Årets ledertalent 2014 – Her kommer nominasjonen.

9: Hjelp – Jeg skal skrive master!

Reisen fortsetter

Mange som begynner å blogge, slutter etter under et år. Det å fortsette å blogge krever noe tid, men det krever først og fremst et engasjement og inspirasjon over tid som gjør at man får lyst og ønsker å fortsette å skrive og dele. For meg gir det mye energi, mange gode samtaler og muligheter jeg ikke ville vært foruten. Det har selvfølgelig også sine baksider. Ikke alle kan like det du skriver eller måten du skriver på, og mange liker heller ikke blogg som format. Om vi er noen få som kan glede hverandre og andre ved å dele egne refleksjoner, tanker og kunnskap, så er det godt nok for meg. Jeg er ydmyk og takknemlig for alle som har vært en del av min reise dette året, både offline og online. Det gjør godt å ha så mange gode folk rundt seg, både i motgang og medgang. Ta vare på menneskene rundt deg og nyt de siste dagene av 2014. Et riktig godt nytt år ønskes dere alle! Hva vil du fylle ditt år i 2015 med?

 

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s