Gratulerer! – Du er blant de fremste ledertalentene i Norge 2014.

e24Rett før helgen mottok jeg følgende epost. Ventetiden var endelig over, men jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne! Leste nok mailen både to og tre ganger.

Eposten

Gratulerer! E24 har gleden av å informere om at du er blant de fremste ledertalentene i Norge i 2014, og vi inviterer deg herved til å delta på årets prisutdeling.

Dette er sjette gang E24 kårer landets fremste ledertalenter. Kåringen skjer i et samarbeid mellom E24, Mercuri Urval og en ekstern jury med høy kompetanse innen lederutvelgelse.

Denne juryen har vurdert deg til å være enten en av de mest talentfulle lederne under 35 år i hele landet og/eller i din region.

De nærmeste ukene presenterer vi ledertalentene, fra Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sør-Vestlandet og Østlandet i en serie artikler på E24.no. Topp 100-listen og hvem som er «Årets Ledertalent 2014» blir offentliggjort under vårt arrangement den 14. november.

Vi kan friste med konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, som hovedtaler, paneldebatt og prisutdeling, samt lunsj og muligheten til å møte andre ledertalenter fra hele Norge.

Vi ber om at du gir oss beskjed om du vil delta innen mandag 3. november.

Vi håper å se deg der!

Med vennlig hilsen

Per Valebrokk
Ansvarlig redaktør/administrerende direktør

Skjermbilde 2014-10-26 kl. 00.04.03http://e24.no/jobb/ledertalentene

En stor takk!

Det å nå blir kåret til en av de fremste ledertalentene i landet gjør meg utrolig glad, ydmyk og til og med for en gangs skyld målløs. Jeg ønsker å takke E24, Mercuri Urval og den eksterne juryen som har stemt meg frem. Alle dere gode mennesker der ute skal også takkes, dere som lesere bloggen, dere som gir tilbakemeldinger både konstruktivt og positivt, dere som har hatt trua selv når egen tro ikke har vært på topp, dere som kommenterer og heier, dere jeg møter rundt en hyggelig kaffe eller gode middager, venner, familie og selvfølgelig min samboer. Å samle gode folk rundt seg er for meg veldig viktig, jeg er så heldig å ha mange av dem. Til slutt vil jeg gi en stor takk til  det fantastiske teamet jeg får lov å lede hver eneste dag. Som jeg alltid sier: sammen er vi best!


NB: Da jeg valgte å slutte etter 14 år i IKEA like etter jeg mottok denne utmerkelsen, valgte min daværende leder som var årsaken til at jeg sluttet, å ringe E24 og få meg fjernet fra listen. Hun forsøkte det samme med nominasjonen som Årets Unge Leder i regi av Assessit samme år, men de valgte å ikke imøtekomme hennes krav. Deres integritet setter jeg stor pris på. Tross personlige uenigheter setter jeg store spørsmålstegn ved en slik oppførsel fra en erfaren leder. Så var det vel en gang sånn at hun ikke ønsket at jeg skulle få med meg disse gledene på min videre vei.

16 thoughts on “Gratulerer! – Du er blant de fremste ledertalentene i Norge 2014.

  1. Gratulere så mye Christoffer – det er så velfortjent, dette har du jobbet hardt for også. Er veldig glad for fokuset ditt på mangfold og ledelse.

  2. Gratulerer så mye! Det gleder et ‘digitalt hode og hjerte’ at du som utmerker deg sånn ved god (og sosial) bruk av sosiale medier, blir anerkjent i en slik viktig sammenheng. Jeg er overbevist at det er viktig faktor, både nå og i tiden fremover. Jeg heier videre! 🙂

    1. Da er vi overbevist om det samme Heidi! Vi trenger flere synlige ledere, slik at vi kan lære av hverandre og spille hverandre gode. Deling av operativ ledelse er en mangelvare, det må vi gjøre noe med! Setter pris på at du heier!

  3. Du er blant de fremste ledertalentene Christoffer ⭐️!! Wow, for en beskjed å få.
    Ønsker deg lykke til og håper du får den plassen du fortjener, uansett tenker jeg at dette er en stor seier i seg selv 😉 Hurra !

    1. Yes, ble virkelig overrasket da mailen plutselig dukket opp på mobilen. Ble virkelig en god start på helgen! Bare det å bli nominert var veldig hyggelig, og nå dette. Nyter!

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s