En liten sniktitt på vei til møtehimmelen!

10649823_10152665982340605_7086825444268493642_n

I går var jeg på boklansering av boken “Bli kvitt møtehelvetet” som jeg sammen med 51 andre har fått lov til å bidra til å skrive. Her får du en sniktitt.

Forespørselen

Alle vi 52 crowdwritere fikk følgende melding, for min del gikk dialogen med en av forfatterene Ine Therese Gransæter på Facebook messenger:

Hei, jeg og min kollega Ann Elin Schüssel er i ferd med å bygge opp et nytt selskap som heter MyPocket.Academy digital coaching. Nå utvikler vi vår første mobilapp om møter, og 4. september kommer boken om metoden som appen bygger på.

Vi vet du sitter inne med mye relevant kompetanse om møter, og vil sette stor pris på om du kan svare på tre spørsmål og at vi kan bruke dine svar som motivasjonssnutter i boken.

Målet med boken er å hjelpe ansatte og arbeidsgivere til å bli bedre på møter og få bort andel bortkastet møtetid. Derfor gir vi konkrete råd om hvordan du skal få mer ut av møtedagen, ved å bli bedre på å prioritere, kommunisere, motivere (deg selv og andre) og sette tydelige mål som kan evalueres..

Vi i MyPocket.Academy er uhyre effektive, og setter derfor enorm pris på om du kan prioritere å sende oss noen korte og konsise svar på følgende spørsmål innen fredag 8. august kl 17 (dette er nemlig siste frist for å komme med i trykken).

Her er spørsmålene:

1. Hvordan forbereder du deg til viktige møter?
2. Hva er et godt møte for deg?
3. Har du noe spesielt tips for videokonferanser/virtuelle møter i forhold til møter som skjer ansikt til ansikt?
Vi håper å se deg på boklanseringen.

Påmelding via denne linken: https://www.facebook.com/events/828529383824058/?fref=ts

På forhånd tusen takk for hjelpen.

Bidraget

Vi fikk alle 24 timers frist til å lever inn vårt bidrag midt i felles ferien, for mange ble det praktisk talt gjort i lunsjen eller fra Ipaden på stranda. Her var det god innsats hos mange og mange morsomme historier om hvor man var da man skrev sitt bidrag. Forfatterne hadde nok håpet på å få noen svar, men kunne bekrefte på boklansering i går at hele 52 bidrag var langt over all forventning. Det sier noe om hva man kan få til når vi gjør noe sammen. Sammen er vi best!

Her får du bidraget mitt som du finner på s. 24 i boken og boken kan du lese mer om i et tidligere innlegg HER:

Skjermbilde 2014-09-09 kl. 09.35.13

Takk

Jeg vil igjen rette en stor takk til Ine Therese og Ann Elin Schussel som tok kontakt og ville ha med meg som bidragsyter i denne boken. Utrolig gøy å få være med på et slikt prosjekt sammen med så mange andre spennende mennesker. Ja møter kan være et helvete, men ved å samle vår kunnskap og gode idèer er vi allerede på god vei til møtehimmelen.

Papirututgaven av boken kjøper du HER. 

Eboken får du kjøpt på ebok.no HER.

“Nå gjenstår det å spørre deg, hva er et godt møte for deg?” – Click to tweet

7 thoughts on “En liten sniktitt på vei til møtehimmelen!

  1. Så hyggelig! Siter meg gjerne, å dele er en glede. Hører gjerne hvordan det blir mottatt av kursdeltakere underveis 🙂 Håper boken stiller til forventning. Jeg lærte mye av å lese den! Ha en fin onsdag.

   Mvh
   Christoffer

  1. Hyggelig å høre at du har lest boken! Det meste kan vi finne gratis på en eller annen måte. Det jeg synes er det fine med denne boken er at erfaringer, teori, og kunnskap fra 52 kloke hoder er samlet i en enkelt bok. Det er unikt! Jeg lærte mye av å lese boken, og det er godt å stoppe opp og bli minnet på ulike perspektiver rundt møtekultur i ny og ne. Det er ofte lett å bli tatt av hverdagen og løpe rett inn i samme møtekultur som en alltid har hatt. Lover godt at du har mye erafring fra før, kanskje du har noe ny lærdom som du kan dele med oss andre?

   //Christoffer

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s