Masterbloggen.no – Jeg blogger om fremtidens toppledere.

type-away-numero-dos

I året som kommer skal jeg blogge om min masteroppgave på masterbloggen.no. Jeg ser frem til et spennende samarbeid og et interessant år jeg nå går i møte.

Masteroppgaven

Oppgaven er fortsatt i sin spede start og om 1 uke skal vi ha første heldagssamling rundt masteroppgaveskriving. Første innlegg på masterbloggen.no kan du lese her.  Lederrollen er stadig i utvikling og lederens personlighet og tilstedeværelse i feks sosiale medier er av betydning. Er så heldig at det er mange som har meldt sin interesse for å bidra inn i min oppgave, det setter jeg umåtelig stor pris på. Om du føler at du har noe å bidra med i denne sammenheng, så ikke nøl med å ta kontakt med meg!

Skjermbilde 2014-08-16 kl. 10.36.32

“Hvordan tror du lederrollen vil utvikle seg i tiden som kommer?” – Click to Tweet.

 

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s