#godtnokfordesvina: Min leseropplevelse.

Traaseth_GodtNokForDeSvina

En bok med en sterk tittel, skrevet av en sterk dame. Her får du min opplevelse av både privat boklansering, boken og dama.

Mitt første blogginnlegg vil jeg bruke til å gi noe tilbake til en person, som har vært med på å inspirere meg til å utforske sosiale mediers verden.  Og nå til og med til å starte en blogg: Anita Krohn Traaseth  @krohntraaseth.

EN LOVNAD

Uten navn Som lovet på instagram,  vil jeg legge inn min leseropplevelse på “Godt nok for de svina’s”  facebookside. Å bare legge inn et lite innlegg der ville jo ikke være #godtnokfordesvina. Derfor tenkte jeg  likegodt at jeg kunne starte en blogg. Det ville få fortgang i prosessen. Jeg er en mann av mine ord. Derfor fikk dette fart på mine planer om å prøve meg på blogging.

BOKLANSERING

IMG_4212

Jeg var så heldig å få en invitasjon til bokfesten til Anita via Twitter, og må si at jeg er veldig glad for det. Sammen med så mange andre, fikk jeg ta del i denne fantastiske dagen. Her var det mange gode innslag, men jeg må få trekke frem min nye favorittsang: “Om du får dritt” – av @bipolarsupastar. Absolutt verdt å ta frem og høre på i stunder med mye dritt. Sangen får du her:

BOKEN

Heldigvis var jeg på ferie i Marrakech samme dag som boken ble sluppet på ebok.no. (Takk for tipset @MatsEkran) Dermed ble boken slukt på under to dager via mobilen. Gjennom boken ble det både latter, beundring og noen tårer. Det har sjelden gjort så godt å lese en bok. For å ikke røpe for mye så vil jeg ta for meg mine topp 3 høydepunkter gjennom boken: 1: Jeg satt igjen etter boken og var litt irritert over at Anita ikke enda hadde fortalt @eidsvag hvor mye låten “Eg ser” betydde for henne. Dette ble nok også nevnt. Kort tid etter fikk jeg tweeten under. Så gøy 🙂 IMG_4248 2: I kapittel 2 om Bestemor Bjørg på månen, kommer tårene. “En kveld da månen lyste, pekte datteren min Hannah, som da var omtrent fire år, som vanlig på månen og sa at der var bestemor Bjørg. Men denne ene gangen tilføyde hun: “Mamma, hun sier hun har det bra”.  Et sterkt kapittel som jeg er glad for at du deler med oss Anita.

3: Et gjennomgående tema i denne boken er evnen til å stå i det som er vanskelig. Det både sier Anita mye om,  men også viser med handling. Gjennom en flott dysfunksjonell familie :), rekkeopphånda, gjøre feil og møte opp på NAV, viser hun at den virkelige styrken bygges når man tør å stå i de vanskelige situasjonene. Det har jeg stor tro på!

TAKK @KROHNTRAASETH 

Til slutt vil jeg benytte sjansen til å få takke Anita for en bok, en lansering, inspirasjon og ikke minst et sterkt bidrag til åpenhet. Jeg gleder meg til oppfølgeren 😉 Skjermbilde 2014-03-12 kl. 09.44.48

One thought on “#godtnokfordesvina: Min leseropplevelse.

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s